De voordelen van een opblaasbaar bubbelbad

Zeer kwalitatief materiaal

De populairste opblaasbare bubbelbaden, de Lay-Z-Spa's, zijn opblaasbaar en gemaakt van chloorbestendig PVC. Ze zijn voorzien van een afdekhoes die u gemakkelijk op de spa kan dichtklikken. De Lay-Z-Spa is makkelijk te verplaatsen en is daardoor geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het water kan tot 40°C verwarmd worden en is geschikt voor 4 personen (ronde spa) of 4 tot 6 personen (ovale spa). U sluit de spa simpelweg aan via het stopcontact. Wenst u uw bubbelbad enkele maanden op te bergen, laat dan eenvoudig het water eruit door bijvoorbeeld een tuinslang in het water te leggen en het water over het bubbelbad weg te laten lopen, laat de lucht uit het bubbelbad en berg het op.

2 jaar garantie
Voor elke Lay-Z-Spa loopt een garantieperiode van 2 jaar. Lees goed de handleiding alvorens het bubbelbad te gebruiken, bij goed gebruik kan de Lay-Z-Spa jarenlang meegaan. Loopt er toch iets mis, contacteer dan onderstaande naverkoopservice.

Zelfbouwpakket in 15 minuten
De Lay-Z-Spa is eenvoudig in 15 minuten op te zetten. Lees goed de handleiding alvorens het bubbelbad op te zetten. Als de Lay-Z-Spa dankzij de motor is opgepompt met lucht, vul dan de Lay-Z-Spa met koud water. De verwarmings- en waterzuiveringsmotor doet de rest. Veel plezier!

Veel pret voor een klein budget
Het belangrijkste voordeel is wellicht de kostprijs van een opblaasbaar bubbelbad. De meeste bubbelbaden zijn te koop voor minder dan 1000 euro. Terwijl een bubbelbad anders gemakkelijk 5000 tot 15000 euro of meer kan kosten.

2 modellen voor 4 of 6 personen
Een eigen spa of bubbelbad is nu voor iedereen bereikbaar met de Lay-Z-Spa. De Lay-Z-Spa is opblaasbaar en gemaakt van chloorbestendig PVC. Is voorzien van een afdekhoes die je makkelijk op de Spa kan ritsen. De Lay-Z-Spa is makkelijk te verplaatsen en is daardoor geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Het water kan tot 40°C verwarmd worden en is geschikt voor 4 tot 6 personen. U sluit de spa simpelweg aan via het stopcontact.

Voor 4 personen:
Afmetingen: 214 x 76 cm.
Capaciteit: 860 liter.
Jets: 600 watt blower met 80 micro air jets.
Bediening: Digitaal bedieningspaneel.
Gewicht: 32 kilogram.
Pompen: Filterpomp met capaciteit van 220 liter per uur.
Garantie: 2 jaar.

Voor 4 tot 6 personen:
Afmetingen: 286cm x 183cm x 76cm.
Capaciteit: 1200 L.
Jets: 600 watt blower met 80 micro air jets.http://www.blogger.com/img/blank.gif
Bediening: Digitaal bedieningspaneel.
Gewicht: 53,7 kilogram.
Pompen: Filterpomp met capaciteit van 220 liter per uur.
Garantie: 2 jaar.

Bubbelbad kopen? www.bubbelbadshop.be

Wat is een opblaasbaar bubbelbad?

Een bubbelbad is goed voor lichaam en geest. Als iemand rugklachten heeft reuma, kan een bubbelbad een heilzame werking hebben. Het belangrijkste voordeel is dat u het lekker warm krijgt. Het tweede voordeel is dat het een heuse belevenis is om buiten te baden, zeker in het gezelschap van vrienden of uw partner. Wanneer u dit één keer heeft ervaren, wil u dit zeker regelmatig doen.

Wanneer u in een bubbelbad zit worden er krachtige waterstralen op uw lichaam gestuurd, waardoor uw hele lichaam zich ontspannen gaat voelen. Dat betekent dat u naakt heerlijk kunt relaxen in een jacuzzi. De waterjets zorgen voor water dat met hoge druk in de jacuzzi wordt geperst en de stuwing staat garant voor een heerlijke masserende werking over uw hele lichaam. Er zijn enkele soorten waterjets te onderscheiden. Van instelbare tot ronddraaiende, van op en neergaande jets tot en met combinatiejets.

Een bubbelbad of jacuzzi aankopen is meestal een hele investering. Daarom maken sinds enkele jaren de opblaasbare bubbelbaden hun opmars. Deze zijn vaak een pak goedkoper en eenvoudig via het stopcontact in te pluggen. Ook deze bubbelbaden generen bubbels en verwarmen het water tot 40 graden. Deze bubbelbaden zijn gemaakt van chloorbestendig PVC en gemakkelijk te verplaatsen of op te bergen, in tegenstelling tot een dure jacuzzi. Ideaal dus voor levensgenieters die een echt wellness gevoel willen creëren bij hun thuis aan een kleine prijs.

Bubbelbad kopen voor €499? Online besteld en binnen 2 werkdagen gratis bij u thuis geleverd.
www.bubbelbadshop.be

Jacuzzi kopen?

Bubbelbaden zijn de nieuwste trend in bubbelbaden en jacuzzi's voor uw woning. Voor minder dan 1000 euro kan u reeds een opblaasbaar bubbelbad aanschaffen, een groot prijsverschil met andere bubbelbaden en jacuzzi's. De bubbelbaden van Lay-Z-Spa zijn de populairste bubbelbaden op de markt. Het belangrijkste voordeel van dergelijke bubbelbaden is de lage kostprijs en het feit dat het bubbelbad eenvoudig te verplaatsen of op te bergen is. De bubbelbaden verwarmen het water tot 40°C en zijn meestal geschikt voor 4 tot 6 personen.


Adverteerders:
Jacuzzi kopen? Bestel online op www.bubbelbadshop.been ontvang uw bubbelbad binnen 2 werkdagen bij u thuis.

Welk type zwembad kiezen?

Zwembaden zijn er in diverse types en afmetingen, de keuze van het type zwembad hangt ondermeer af van hoe vaak je het zwembad wil gebruiken, hoeveel budget je ervoor over hebt en hoe groot je tuin is.

Zwembaden onder 2.500 euro
Wie niet veel geld wil of kan uitgeven aan de aankoop of installatie van een zwembad, heeft legio keuze in opblaasbaden en opzetbaden.

Opblaasbare zwembaden zijn het goedkoopst, en vind je in bijna iedere speelgoedwinkel, tuincenter, doe-het-zelf zaak, tot zelfs de gewone supermarkt. Ze zijn de snelste manier om de kinderen tijdens hete zomerdagen direct waterpret te bezorgen. 's Morgens afhalen, opblazen, met water vullen en klaar. Nadien kan je je zwembadje direct weer aflaten en opbergen voor een volgende zomerpiek.

Opzetbaden zijn ook nog heel budgetvriendelijk en snel geplaatst, maar iets steviger en duurzamer dan de goedkoopste opblaasbaden. Opzetbaden worden meestal in de doe-het-zelf zaak of tuincenter als doe-het-zelf pakket aangeboden. Met de meegeleverde handleiding kan je stap-voor-stap de constructie met vast frame opzetten, de folie in het zwembad aanbrengen en vullen met water. Sommige iets stevigere modellen kan je gedeeltelijk of geheel ingraven in de tuin, waardoor het budgetbad er toch al wat meer als een echt zwembad uitziet.

Sinds enkele jaren maken de opblaasbare bubbelbaden hun sterke opmars. Deze bubbelbaden verwarmen ook het water en maken bubbels zoals een echte jacuzzi, terwijl een gewoon zwembad meestal niet opgewarmd kan worden. De bubbelbaden worden eenvoudig via het stopcontact op de elektriciteit aangesloten. Deze bubbelbaden kan je online bestellen op www.bubbelbadshop.be.

Zwembaden vanaf 5.000 euro
Iets duurder dan de opblaas- en opzetbaden zijn geprefabriceerde foliebaden. Een geprefabriceerd foliebad bestaat uit een - meestal - metalen frame waarin een kunststof folie gespannen wordt. Ook deze baden kunnen door de handige doe-het-zelver zelf geplaatst worden, maar worden ook door professionele zwembadbouwers aangeboden.

Zwembaden vanaf 10.000 euro
Een ander populair type zwembad is het monoblockzwembad. Voor een relatief betaalbare prijs krijg je een oerdegelijk zwembad dat er echt professioneel uitziet. het monoblockbad bestaat uit één polyester kuip, waarin reeds uitsparingen voor inlooptrap en technische zaken voorzien zijn. De kans op lekken is bij dit type zwembad zo goed als uitgesloten.

Zwembaden vanaf 25.000 euro
Monoblocks uit keramisch composiet hebben in grote lijnen dezelfde eigenschappen als de monoblockzwembaden uit polyster. Het verschil heeft vooral betrekking op de duurzaamheid en zit voornamelijk in de samenstelling. Keramisch composiet is osmosevrij, beter bestand tegen UV-straling en hogere temperaturen.

Bouwkundige foliebaden zijn net als geprefabriceerde foliebaden afgewerkt met een gekleurde isolerende folie. De basis van een bouwkundig foliebad is echter geen metalen frame, maar een bouwkundige constructie in beton. Hierdoor is een bouwkundig zwembad van dezelfde afmeting dubbel zo duur als een geprefabriceerd model. Het grote voordeel van een bouwkundig foliebad is de absolute vrijheid in afmeting, vorm, dieptes en afwerking, waardoor je het zwembad volledig op maat van je tuin kan afstemmen.

Zwembaden vanaf 50.000 euro
RVS of inox zwembaden zijn nog maar enkele jaren op de markt. Door de onverwoestbaren kwaliteit en luxueuse karakter wint dit type zwembad enorm aan populariteit. Een inox bad bestaat ofwel uit vlakke platen roestvrij staal die met naden aan elkaar gelast zijn, ofwel uit één plaat RVS die in de gewenste vorm geplooid wordt. Een RVS bad kan volledig op maat worden gemaakt, inclusief extra's zoals de vorm van de trap of een tegenstroomsysteem.

De meest exclusieve zwembaden zijn ongetwijfeld mozaïekzwembaden. Mozaïek is al reeuwenlang een populair materiaal om zwembaden mee te bekleden. Zelfs de welgestelde Romeinen kleedden hun zwembad al aan met deze kleine steentjes. De basis van een mozaïekbad is hetzelfde als bij een bouwkundig foliebad, met dat verschil dat de wanden worden aangekleed met mozaïektegeltjes in plaats van folie. http://www.blogger.com/img/blank.gifDoor het duurdere materiaal en hogere plaatsingskost van de mozaïektegels kan de pijs van een mozaïekzwembad al snel oplopen van enkele tienduizenden euro's tot meer dan 100.000 euro, maar je krijgt er dan ook een exclusief een kwalitatief hoogstaand zwembad voor dat een leven lang meegaat.

www.bubbelbadshop.be