De voordelen van een opblaasbaar bubbelbad

Zeer kwalitatief materiaal

De populairste opblaasbare bubbelbaden, de Lay-Z-Spa's, zijn opblaasbaar en gemaakt van chloorbestendig PVC. Ze zijn voorzien van een afdekhoes die u gemakkelijk op de spa kan dichtklikken. De Lay-Z-Spa is makkelijk te verplaatsen en is daardoor geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het water kan tot 40°C verwarmd worden en is geschikt voor 4 personen (ronde spa) of 4 tot 6 personen (ovale spa). U sluit de spa simpelweg aan via het stopcontact. Wenst u uw bubbelbad enkele maanden op te bergen, laat dan eenvoudig het water eruit door bijvoorbeeld een tuinslang in het water te leggen en het water over het bubbelbad weg te laten lopen, laat de lucht uit het bubbelbad en berg het op.

2 jaar garantie
Voor elke Lay-Z-Spa loopt een garantieperiode van 2 jaar. Lees goed de handleiding alvorens het bubbelbad te gebruiken, bij goed gebruik kan de Lay-Z-Spa jarenlang meegaan. Loopt er toch iets mis, contacteer dan onderstaande naverkoopservice.

Zelfbouwpakket in 15 minuten
De Lay-Z-Spa is eenvoudig in 15 minuten op te zetten. Lees goed de handleiding alvorens het bubbelbad op te zetten. Als de Lay-Z-Spa dankzij de motor is opgepompt met lucht, vul dan de Lay-Z-Spa met koud water. De verwarmings- en waterzuiveringsmotor doet de rest. Veel plezier!

Veel pret voor een klein budget
Het belangrijkste voordeel is wellicht de kostprijs van een opblaasbaar bubbelbad. De meeste bubbelbaden zijn te koop voor minder dan 1000 euro. Terwijl een bubbelbad anders gemakkelijk 5000 tot 15000 euro of meer kan kosten.

2 modellen voor 4 of 6 personen
Een eigen spa of bubbelbad is nu voor iedereen bereikbaar met de Lay-Z-Spa. De Lay-Z-Spa is opblaasbaar en gemaakt van chloorbestendig PVC. Is voorzien van een afdekhoes die je makkelijk op de Spa kan ritsen. De Lay-Z-Spa is makkelijk te verplaatsen en is daardoor geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Het water kan tot 40°C verwarmd worden en is geschikt voor 4 tot 6 personen. U sluit de spa simpelweg aan via het stopcontact.

Voor 4 personen:
Afmetingen: 214 x 76 cm.
Capaciteit: 860 liter.
Jets: 600 watt blower met 80 micro air jets.
Bediening: Digitaal bedieningspaneel.
Gewicht: 32 kilogram.
Pompen: Filterpomp met capaciteit van 220 liter per uur.
Garantie: 2 jaar.

Voor 4 tot 6 personen:
Afmetingen: 286cm x 183cm x 76cm.
Capaciteit: 1200 L.
Jets: 600 watt blower met 80 micro air jets.http://www.blogger.com/img/blank.gif
Bediening: Digitaal bedieningspaneel.
Gewicht: 53,7 kilogram.
Pompen: Filterpomp met capaciteit van 220 liter per uur.
Garantie: 2 jaar.

Bubbelbad kopen? www.bubbelbadshop.be