Wat is een opblaasbaar bubbelbad?

Een bubbelbad is goed voor lichaam en geest. Als iemand rugklachten heeft reuma, kan een bubbelbad een heilzame werking hebben. Het belangrijkste voordeel is dat u het lekker warm krijgt. Het tweede voordeel is dat het een heuse belevenis is om buiten te baden, zeker in het gezelschap van vrienden of uw partner. Wanneer u dit één keer heeft ervaren, wil u dit zeker regelmatig doen.

Wanneer u in een bubbelbad zit worden er krachtige waterstralen op uw lichaam gestuurd, waardoor uw hele lichaam zich ontspannen gaat voelen. Dat betekent dat u naakt heerlijk kunt relaxen in een jacuzzi. De waterjets zorgen voor water dat met hoge druk in de jacuzzi wordt geperst en de stuwing staat garant voor een heerlijke masserende werking over uw hele lichaam. Er zijn enkele soorten waterjets te onderscheiden. Van instelbare tot ronddraaiende, van op en neergaande jets tot en met combinatiejets.

Een bubbelbad of jacuzzi aankopen is meestal een hele investering. Daarom maken sinds enkele jaren de opblaasbare bubbelbaden hun opmars. Deze zijn vaak een pak goedkoper en eenvoudig via het stopcontact in te pluggen. Ook deze bubbelbaden generen bubbels en verwarmen het water tot 40 graden. Deze bubbelbaden zijn gemaakt van chloorbestendig PVC en gemakkelijk te verplaatsen of op te bergen, in tegenstelling tot een dure jacuzzi. Ideaal dus voor levensgenieters die een echt wellness gevoel willen creëren bij hun thuis aan een kleine prijs.

Bubbelbad kopen voor €499? Online besteld en binnen 2 werkdagen gratis bij u thuis geleverd.
www.bubbelbadshop.be